SMART Board in het bedrijfsleven

In de zakelijke dienstverlening leidt het gebruik van een SMART Board tot een verhoging van de efficiëncy en kostenbesparing. Van een brandweerkazerne tot advocatenkantoor; in iedere organisatie kunnen de SMART Boards doelgericht ingezet worden. De vele toepassingen van een digibord als deze en de intuïtieve opzet van de software maken een SMART Board heel gebruiksvriendelijk en breed inzetbaar.

Inspiratiesessie digiborden

Vaak beginnen we met een gratis vrijblijvende inspiratiesessie in ons inspiratiecenter. Well-e verzorgt een inspiratiesessie om organisaties het nut en de brede toepassing van de digitale borden en software te laten zien. Vervolgens brengen we in samenspraak met de organisatie in kaart welke (werk)processen verbeterd kunnen worden en welke producten hier het beste voor geschikt zijn. Zo komen we tot een echte oplossing en kunnen we meerwaarde creëren.

Training & verkoop SMART Boards

Naast levering van de digiborden is ook training een belangrijk element. Well-e geeft trainingen omdat de ervaring is dat men pas optimaal gebruik maakt van een SMART oplossing, als dat in een training geleerd is. De medewerker is namelijk de sleutel tot het optimaal omgaan met technologie, waarmee  men efficiënter kan werken.

Wilt u ook een vrijblijvende inspiratiesessie? Neem hier vrijblijvend contact met ons op.

Een brainstormsessie is vanaf nu piece of cake. De teamleden komen binnen in een ruimte waar alleen een SMART Board hangt. De deelnemers pakken een pen en schrijven alle ideeën uit de sessie op het SMART Board. De software zet deze visuele ideëen om in tekst en met een druk op de knop heb je de actiepunten in kaart. De voorzitter slaat ze op en verzendt ze ter plaatse naar de teamleden. Geen pen en papier meer nodig en meteen na de vergadering de actiepunten in je mail.” 

Ik wil een SMART Board bestellen!Ik heb een vraag over SMART Boards…

SMART Interactie in het onderwijs…

SMART Board voor bedrijven…

Ik wil een SMART Board bestellen!Ik heb een vraag over SMART Boards…