SMART Board in het onderwijs

Veel scholen hebben het nut van een SMART Board al in de praktijk ervaren. Het gebruik van een SMART Board maakt lessen interactiever, uitdagender en de resultaten gaan meetbaar omhoog. Je kunt meerdere leerstijlen aanspreken en de manier van lesgeven sluit aan bij de belevingswereld van de leerlingen.

Well-e begeleidt onderwijsinstellingen in het gehele proces. Dus van het aanschaffen van een SMART oplossing tot het trainen van medewerkers. En eigenlijk begint het proces al daarvoor.

Inspiratiesessie digiborden

In een inspiratiesessie laat Well-e zien wat er mogelijk is met het SMART Board en worden medewerkers uitgedaagd te kijken of dit in de visie van de school past. Op basis van deze visie adviseert Well-e een oplossing op maat en levert deze.

Training & verkoop SMART Boards

Een zeer belangrijk element in het proces zijn de trainingen. Deze stellen de medewerkers in staat de SMART Boarden zo optimaal mogelijk te gebruiken. De docent maakt namelijk het verschil. Welle-e begeleidt het proces van a tot z. Per project is er steeds 1 contactpersoon, met als voordeel dat lijnen kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Wel zo makkelijk!

Nieuwsgierig geworden? Neem hier vrijblijvend contact met ons op.

“If we teach today’s students as we taught yesterday’s, we rob them of tomorrow.”

Ik wil een SMART Board bestellen!Ik heb een vraag over SMART Boards…

SMART Interactie in het onderwijs…

SMART Board voor bedrijven…

Ik wil een SMART Board bestellen!Ik heb een vraag over SMART Boards…