Over ons

welleEven voorstellen… Welkom bij Well-e!

Well-e is een klein bedrijf met een groot bereik en grote ambities. Wij willen absolute meerwaarde creëren voor uw organisatie. Geen dozen schuiven of even snel een training, maar een duurzame samenwerking aangaan. Well-e is ontstaan vanuit de behoefte om een brug te slaan tussen technologie en het gebruik hiervan in een werksituatie. Hoe haal je het beste uit je investering en vertaal je dit naar de werkvloer? Wij zijn een all-in-one partij, die samen met een organisatie op zoek gaat naar de best mogelijke oplossing op het gebied van technologie en werken. Wij zijn er van overtuigd dat technologie zo onzichtbaar mogelijk moet zijn in een leer- of arbeidsproces. Het moet gewoon werken, zodat de leerling of werknemer zo optimaal mogelijk bezig kan zijn met de inhoud.

smartboardWell-e en SMART.

SMART producten kenmerken zich door intuïtief gebruik bij zowel de hardware als de software. Wat ons vooral aantrekt in deze producten, is dat SMART een duidelijke visie op leren heeft en hoe de technologie in dienst kan staan van de gebruiker om zo een optimale leersituatie te creëren.

Naast het onderwijs is SMART ook steeds meer naar de zakelijke markt gegroeid en biedt het daar mooie oplossingen voor, die kunnen zorgen voor meer plezier, effectiviteit en efficiëntie.

ideapaintWell-e en IdeaPaint.

We zijn trots op het feit dat we IdeaPaint-distributeur zijn voor de Benelux. Ideapaint is een oplossing zoals wat ons betreft een oplossing behoort te zijn. Simpel, kwalitatief zeer hoogstaand en krachtig. IdeaPaint gaat verder waar andere producten stoppen. Dit zorgt voor ongekende creativiteit. Op kantoor, op school of bij u thuis.

expectWell-e… wat kunt u verwachten?

Well-e adviseert in nauwe samenwerking met een organisatie een oplossing op maat en levert deze oplossing. Een oplossing kan bestaan uit de volgende componenten: hardware, software, training, service, support. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Wel zo prettig!

smartboard ideapaintWaar staat Well-e voor?

  • Een hoge mate van kennis en kunde met betrekking tot SMART en IdeaPaint producten en oplossingen.
  • Jarenlange ervaring in het begeleiden en trainen van organisaties in het werken met SMART oplossingen.
  • Onze adviseurs en trainers hebben jarenlange ervaring in het onderwijs en het bedrijfsleven.
  • Hebben een groot netwerk, zowel aan de inkoop- als verkoopzijde.
  • Hoogwaardige service en support.
  • No-nonsense houding.
  • Continue ontwikkeling van producten en diensten.
  • Alles in één.

smartboard ideapaintVerder praten? Wij horen graag van u!

Neem contact met ons op en maak een afspraak!