Moving Walls

Schrijven op magnetische whiteboard wanden, waar dan ook...

We zijn altijd op zoek naar uitdagende, krachtige en kwalitatief hoogstaande en verrassende oplossingen, die zeer geschikt zijn voor je werk- of leeromgeving. Naast onze digitale oplossingen en IdeaPaint, kunnen we nu met gepaste trots vermelden, dat we een samenwerking aangegaan zijn met Moving Walls.

We zijn exclusief distributeur voor de Benelux en zien dit als een zeer mooie aanvulling op ons huidige portfolio.

Connected Moving Walls

Connected Moving Walls

De Moving Walls zijn de ideale oplossing om op welke locatie dan ook je vergadering, meeting, brainstormsessie, etc., te houden. Mocht de vergaderzaal even vol zitten en je hebt toch de behoefte om iets uit te werken, dan is dit verrijdbare magnetische whiteboard de oplossing om aan de slag te gaan.

Doordat ze daarnaast makkelijk aan elkaar te verbinden zijn, kun je een zo groot mogelijk verrijdbaar canvas creëren. Uiteindelijk kun je dus ook zo je eigen vergaderzaal bouwen!

Op iedere locatie een Moving Wall

MovingWalls zijn neer te zetten waar u maar wilt...

De komende maanden zullen we jullie meer vertellen over deze unieke oplossing en samenwerking. Meer informatie? Kijk eens hier

De Moving Walls zijn zowel te koop als te huur. Voor meer informatie over de prijzen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op!

Nieuwsgierig geworden?