IdeaPaint in het bedrijfsleven

Brainstormen op een post-it? Een beperkte ruimte zorgt voor beperkte ideeën! IdeaPaint verandert vrijwel elke ruimte in uw kantoor in een grenzeloos werkoppervlak, waardoor u de ruimte krijgt om uw (grote) ideeën uit te werken. Verf één muur in uw kantoor en ontwerp daarmee een oppervlakte om te brainstormen of uw projectplanning te managen. Of verf alle muren in uw kantoor en ontketen daarmee het potentieel van uw team in een wereld zonder grenzen. IdeaPaint verbetert de manier waarop mensen werken en de manier waarop ze samenwerken. Wij helpen hen effectiever samen te werken, creatiever te zijn en uiteindelijk betere resultaten te krijgen. Enkele bedrijven die dagelijks met ons product werken zijn: Converse, Schiphol, NWO, AFAS, etc. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Ja, ik wil IdeaPaint bestellen!Ja, ik heb een vraag over IdeaPaint…

Gebruik IdeaPaint in uw bedrijf voor…

  1. De vergaderzaal – Verf alle muren van vloer tot plafond, zelfs de vergadertafel kunt u meenemen! Gebruik bijvoorbeeld IdeaPaint Clear, daardoor houdt u de stijl van uw vergaderkamer intact. IdeaPaint is uitermate geschikt om staand te vergaderen. Uw medewerkers zijn actiever en betrokken, en de vergaderingen verlopen een stuk efficiënter.
  2. Bureaus – Weg met post-its en kladblokken! Gebruik IdeaPaint om notities te maken tijdens gesprekken, uw actiepunten bij te houden en te brainstormen over nieuwe ideeën.
  3. In uw kantine – Transformeer ongebruikte ruimte in een leuke en interactieve ruimte om te communiceren met uw medewerkers.
  4. In gangen – In een hal passeren dagelijks veel mensen waardoor dit een ideale plek is om te communiceren met IdeaPaint.
  5. Op oude oppervlakken – Gebruik IdeaPaint om bestaande werkbladen, zoals whiteboards en krijtborden een nieuw leven te geven. Het behandelen van deze oppervlakten met IdeaPaint is zowel kostenbesparend als milieuvriendelijk.
  6. Op deuren of andere werkruimten – Elk oppervlak kan een informatiepunt worden, of een plek waar uw werknemers samen aan de slag kunnen. De mogelijkheden zijn enorm!
  7. De Scrumruimte – Scrummen is in! Een hele scrumruimte met IdeaPaint PULL, ons magnetische behang en IdeaPaint bewerken, is ons niet vreemd. Doe daar de magnetische postgids en magnetische documenthouders bij en je hebt een ideale scrumruimte!

Betere ideeën, betere resultaten

Breng je brainstorm naar een hoger level

Ja, ik wil IdeaPaint bestellen!Ja, ik heb een vraag over IdeaPaint…