IdeaPaint in het onderwijs

Herdefinieer je ruimte

Er zijn geen kleine ideeën, alleen kleine plaatsen om ze uit te werken. IdeaPaint verandert vrijwel ieder oppervlak van een klaslokaal in een enorm canvas. Dit geeft docenten en leerlingen de ruimte die ze nodig hebben om samen te werken, te verbinden en resultaten te halen. Verander muren, bureaus, tafels en zelfs oude schoolborden in functionele, uitdagende en leuke oppervlakten.

Ideapaint:

Op je schoolborden – IdeaPaint laat je de dingen die je bezit hergebruiken en verbeteren. Tover je krijtbord om in een krachtig whiteboard en reken af met het stof van een krijtbord.

Op bureaus en tafels – Opeens is je tafel zo veel meer! Maak van je tafel een instructietafel of schrijf die wiskundesom op je tafel en werk samen met je buurman of buurvrouw om deze op te lossen. Schuif enkele tafels tegen elkaar en je hebt een prachtig en uitdagend oppervlak om groepsopdrachten op uit te voeren. En dit alles zonder papier te verspillen!

Op lockers – Leerlingen kunnen hun locker personaliseren en vrienden en docenten kunnen er berichten achter laten.

In gangen – Door een schoolgang passeren dagelijks veel leerlingen. Een hal vormt daardoor met behulp van IdeaPaint een ideale plek om te communiceren!

Op deuren – IdeaPaint verandert alles in een whiteboard . Een laag van IdeaPaint CLEAR maakt een deur tot een plek om schema’s, opdrachten en mededelingen te plaatsen.

In kantoren – IdeaPaint kent ook veel toepassingen buiten de klas. Gebruik het om een ruimte te creëren waar docenten en directie kunnen samenwerken. Met IdeaPaint verander je een kantoorruimte in een ruimte waar samenwerken en brainstormen enorm gestimuleerd worden.

De toepassingen van IdeaPaint zijn zeer divers. We zijn benieuwd waarvoor u het op school of in uw organisatie gaat gebruiken!

Ik wil IdeaPaint bestellen!Ik heb een vraag over IdeaPaint…

Mogelijkheden in het onderwijs

Creatieve toepassingen

Ik wil IdeaPaint bestellen!Ik heb een vraag over IdeaPaint…