IdeaPaint

ideapaint-school

Vijf voordelen van IdeaPaint

  • Verminderd papiergebruik
  • Geeft creativiteit de ruimte
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • 10 jaar garantie
  • Meest hoogwaardige whitebordverf op de markt
  • Met IdeaPaint PULL is een compleet magnetisch oppervlakte te creëren.

Veelgestelde vragen IdeaPaint

wat-is-ideapaint

Wat is IdeaPaint?

Voor op je werk, school of thuis. Well-e is de enige distributeur in de Benelux van IdeaPaint, een fantastische oplossing om je creativiteit op los te laten. Opeens is een muur, tafel of deur zoveel meer! Elk oppervlak is in een handomdraai omgetoverd tot een whiteboard. IdeaPaint is beschikbaar in de kleuren wit en als CLEAR versie.

En ondertussen zijn er al een aantal locaties waar  elke dag gebruik gemaakt wordt van ons product! Er zijn het afgelopen jaar enkele mooie projecten opgeleverd bij Schiphol, Converse, NWO, AFAS, Radboud Ziekenhuis, etc.

Veelgestelde vragen IdeaPaint

ideapaint-bestellen

Direct IdeaPaint bestellen?

IdeaPaint kunt u direct bestellen in onze online shop. Alleen meestal overleggen wij altijd met onze klanten wat de beste optie is om het oppervlakte te voorzien van onze whiteboardcoating.  U kunt natuurlijk ook uw bestelling en eventuele vragen doorgeven via onderstaand contactformulier. Klik hier voor onze IdeaPaint voorwaarden.

Ik wil IdeaPaint bestellen…

ideapaint-thuis

Vragen over IdeaPaint?

Heeft u vragen over IdeaPaint dan kunt u contact met ons opnemen, zowel telefonisch via +31 (0)187 664 943 of via het contactformulier. U krijgt binnen één werkdag reactie.

Ik heb een vraag over IdeaPaint…

IdeaPaint in de praktijk…

Mogelijkheden IdeaPaint…