IdeaPaint voor thuis

Geef een nieuwe beleving aan uw huis!

IdeaPaint verandert elk oppervlak in uw huis tot een ruimte om uw gezin beter te organiseren, te vermaken en betrokken te zijn bij elkaar. Houd elkaar op de hoogte door een weekplanner in de keuken of laat leuke berichten voor elkaar achter op de muur in de hal. IdeaPaint kent vele toepassingen. U tovert in een mum van tijd uw kantoor aan huis om in een functionele werkruimte, of de kinderkamer in een multifunctionele speelkamer. Iets wat kinderen zeker zullen waarderen! IdeaPaint voegt fun en functionaliteit toe op onverwachte plaatsen en geeft uw ruimtes daarmee een geheel nieuwe beleving.

Waar kunt u IdeaPaint gebruiken?

In de speelkamer – Verf de muren, maar verf ook gerust een tafel mee. Of waarom niet een schildersezel hergebruiken? Bestaande oppervlakten geeft spelen een geheel nieuwe dimensie!

In het kantoor aan huis – Maak uw kantoor aan huis tot een functionele werkruimte. Een bestaande muur geeft u met IdeaPaint een geheel nieuwe functie: een groot canvas om uw ideeën op uit te werken.

In de keuken – De keuken is een ideale plek voor een weekplanner, waarop iedereen zijn afspraken bijhoudt. Met IdeaPaint tovert u een ‘dode ruimte’ moeiteloos om in een levensgrote weekplanner. En als u toch bezig bent; verf ook de koelkast, om leuke berichten op achter te laten. Of verf de binnenkant van een keukenkastje waar u een boodschappenlijstje kunt bijhouden. Mogelijkheden genoeg!

In de kinderslaapkamer – Laat uw kinderen hun kamer versieren en alles wat er in staat. Wie weet schuilt er een kunstenaar in spé in uw familie die op deze wijze zijn talent kan ontplooien!

In de garage – Houd uw garage georganiseerd door aan te geven waar gereedschappen, kerstversiering, auto-onderdelen bewaard worden. Of houd op de muur bij wanneer u de olie van uw auto moet verversen, uw APK-keuring moet plaatsvinden of bijvoorbeeld wie het laatste potje darten heeft gewonnen.

In de badkamer – Een hele nieuwe beleving van uw badkamer: maak een ruimte om te krabbelen, quotes of berichten uit te wisselen.

In de wasruimte – Maak zichtbaar waar de schone en vuile was gedeponeerd mogen worden. Of laat enkele bemoedigende woorden achter, zoals: Ruim je kleding op! : )